Uusimmat kuvat

Yhteystiedot

Marja-Leena Taivassalo
Pieksämäki
Finland

marjaleena.taivassalo@gmail.com

Terveystuloksia

Torstai 5.3.2015

Mayan ( Mangry's Be Still My Hearth ) kuvaustulokset saapuivat SKL:stä. Lonkat A-A, kyynärät 0-0. Priima tyttö :-)

Agitulos

Sunnuntai 22.2.2015

Roosa (Marmottan Sunday Rose) ja Päivi urakoivat Hukka-Putken agi-kisoissa eilen 3 rataa. Ensimmäiseltä radalta 0 tulos ja sijoitus 4. Toiselta radalta tuli nopein aika, mutta harmittavasti viimeiseltä esteeltä riman pudotus ja 5 virhepistettä. Sijoitus 4. Viimeiseltä kolmannelta radalta hylky. Onnea taitavalle kaksikolle :-)

Silmätarkastus

Maanantai 26.1.2015 klo 6:04

Silmätarkastuksessa kävivät Svante ja Ella. Molemmilla edelleen puhtaat silmät ennen ja jälkeen tippojen.

Ilomantsin Ryhmänäyttely

Lauantai 24.1.2015 klo 16:01

Vuoden toinen näyttely suuntautui Ilomantsiin. Uskatauduin pitkästä aikaa itse esittämään Mayan ja se menikin paremmin kuin uskalsin edes toivoa. Neiti käyttäytyi kuin unelma ja oli ROP kera ensimmäisen sertin. Arvostelu oli erinomainen. Sanni oli hienosti  ROP - pentu. Tuomarina oli Tanya Ahlman-Stockmari. Kiitos Päiville :-)

Tässä Mayan upea arvostelu

" Erinomaista rotutyyppiä oleva hyväkokoinen narttu, oikeailmeinen pää, erinomaiset rungon mittasuhteet ja kaunis ylälinja, hyvin rakentunut edestä, tasapainoiset kulmaukset, erinomaisesti kunnostettu ja hoidettu karvapeite, jossa erinomainen kiilto, liikkuu hyvin, erinomainen käytös "

image7.jpg

ROP Mangry's Be Still My Hearth " Maya "  ja VSP Zharmat's Brandy

image8.jpg


Marmottan Incredible Daydream " Sanni " ROP-pentu.

Lahti ryhmis

Torstai 22.1.2015 klo 19:46

Vuoden ensimmäinen näyttely suuntautui Lahden ryhmikseen. Ellan ja Svanten pennut olivat ensimmäistä kertaa kehässä. Tuomarina Päivi Eerola. Marmottan Incredible Daydream " Sanni " ROP- pentu kera KP. Sanni on sijoituksessa Päivi Ronkasella. Maya ( Mangry's Be Still My Hearth ) nuorten luokassa ERI4.
image5.jpg

Marmottan Innocent Dreamer " Rico "  urospentujen 1, mutta ei KP tällä kertaa.

image6.jpg

Kiitos Heinosen perheelle ja Päiville jälkikasvun tuomisesta Lahteen :-)

Marmottan Innocent Dreamer " Rico " 5kk

Torstai 16.10.2014 klo 3:49

Ellan ja Svanten pennuista komea Rico 5kk <3 Kiitos kuvasta Heinosen perheelle :-)
image4.jpg

Marmottan Incredible Daydream " Sanni " 5 kk

Torstai 16.10.2014 klo 3:45

Piipahdin Kuopiossa katsomassa Ellan ja Svanten pennuista Sanni kaunotarta, joka täytti 5 kk <3

image3.jpg

Päivityksiä

Maanantai 29.9.2014

On taas päivitykset retuperällä pidemmältä ajalta, mutta tässä nyt pari viimeisintä. Svantelle viimein sain luonnetestipaikan ja kävimme 13.9 Tuusulassa. Läpi meni ja meidän punapää sai 103 pistettä ja laukauskokematon. Näin ollen koska sertit ovat olleet kasassa jo aikoja sitten Svantesta leivottiin uusi FI MVA :-)

Kuopiosta kuului mukavia uutisia. Sanni ( Marmottan Incredible Daydream ) melkein 5 kk aloitti tutustumisensa näyttelymaailman saloihin Match Show:ssa. Upeasti neidin sijoitus BIS4 :-) Sanni on sijoituksessa Päivi Ronkasen kanssa ja mielenkiinnolla odotamme mitä neidistä kehkeytyy. Onnea Päiville ja Akulle näyttelyuran upeasta korkkauksesta :-) Ohessa Akun ottama kuva Sannista ja Päivistä.

sanni_bis4.jpg

Marmottan Incredible Daydream " Sanni "

Tiistai 15.7.2014 klo 6:40

Päivin Ja Akun perhe lisääntyi yhdellä uudella jäsenellä Sannin ( Marmottan Incredible Daydream ) muutettua Kuopioon Roosan ja Sakun kaveriksi. Onnea uudesta perheenjäsenestä ja onnea matkaan pieni musta prinsessa <3

sanni_kuopio.jpg

Marmottan Innocent Dreamer " Rico "

Tiistai 15.7.2014 klo 6:34

Marmottan Innocent Dreamer " Rico " muutti Kangasalalle. Onnea matkaan punapää <3 Onnea Heinosen perheelle uudesta perheenjäsenestä :-)

rico_kangasala.jpg

Pöytyä KR

Tiistai 15.7.2014

Kesäkuussa ajeimme Mayan kanssa Pöytyälle saakka kuulemaan aussiespesialisti Päivi Eerolan arviota . Maya hienosti junnuluokan ERI1,SA, PN2, VARA SERT. Tästä on hyvä jatkaa :-)

Tyyppi ERI, hyvät mittasuhteet, selvä sukupuolileima, kaunis narttumainen pää, sopiva kaula, hyvä ylälinja tasapainoinen rakenne ja liikunta, avoin ja ystävällinen, hyvässä kunnossa, esitetään edukseen

poytya_kr.jpg

Pentu uutisia

Tiistai 15.7.2014

Ellan ja Svanten 2 pentua syntyivät 13.5 keisarinleikkauksella. Molemmat pennut olivat kerinneet kasvaa sangen isoiksi. Musta trikkityttö painoi 494g ja punainen poika 520 g. Lapset olivat heti virkeitä ja alkoivat heti imeä ja Ella emokin toipui sektiosta hyvin. Hieman alkuun emo katseli lapsiaan, mutta alkoi sitten tarmokkaasti hoitaa jälkikasvuaan ja Ella on ollutkin erinomainen emo. Eläinlääkärin tarkastuksessa pennut todettiin kaikinpuolin terveiksi ja silmätkin peilauksessa puhtaat. Punainen poika sai nimekseen Marmottan Innocent Dreamer " Rico "  ja mustasta tytöstä leivottiin Marmottan Incredible Daydream " Sanni ".  Rico koti tulee olemaan Kangasalalla. Sanni jää sijoitukseen ja muuttaa Kuopioon.

Sakusta ja Roosasta uusi kuva <3

Maanantai 26.5.2014 klo 21:12

saku_ja_roosa.jpg
Kiitos kuvasta :-) Kuvaaja Aku Seppänen

Parikkalan ryhmis

Keskiviikko 7.5.2014

parikkala_2014.jpg

Päivitetäänpäs yksi näyttelytuloskin. Mayan kanssa piipahdettiin toukokuun alussa Parikkalan ryhmiksessä. Tuomarina Pirjo Aaltonen. Maya hienosti junnujen ERI1, SA, PN2, VARA SERT erinomaisella arvostelulla :-)


New photo of Maya 11 months.

Perjantai 18.4.2014 klo 15:18

maya_2014_4.jpg

Seinäjoen ryhmis 9.3.2014

Perjantai 18.4.2014 klo 15:12

Maaliskuussa kävimme Mayan kanssa Seinäjoen näyttelyssä. Siellä oli tuomarimuutos ja aussiet arvosteli Lena Danker. Maya oli virtaa täynnä. Ensin pusuteltiin tuomari, sen jälkeen kehäsihteeri  ja miten mukava olisikaan ollut leikkiä muiden junnujen kanssa, mutta siitä huolimatta aivan huikean hieno arvostelu :-) Mangry's Be Still My Hearth " Maya " JUN ERI2 ja sa taisi jäädä uupumaan, koska Maikki ei malttanut keskittyä juoksemiseen, kun kaikki muut asiat kiinnostivat enemmän. Varsinainen neiti elohopea. Tässä Mayan loistava arvostelu :-)

" 10 kk feminiinen narttu, joka todellakin nauttii kehässä olosta. Hyvät mittasuhteet, hyvät linjat päässä, oikea purenta, kaunis ilme, hyvin kulmautunut edestä ja takaa, sopiva luusto, ikäisekseen erinomainen runko, liikkuu hyvällä askelpituudella ja rodunomaisesti silloin, kun jaksaa keskittyä. Lupaava kokonaisuus. "

Jyväskylä KV 22.2.2014

Perjantai 18.4.2014 klo 14:54

Jyväskylän näyttelyssä Svante valioluokassa ERI1, SA, PU4 ja Maya junioriluokassa ERI2, SA. Tuomarina Petru Muntean, Romania :-)

 Int. Show in Jyväskylä Finland. Leading Angel's The Devils Diamond " Svante " was Champion class EXC1, CQ, 4th best male
Mangry's Be Still My Hearth " Maya " was EXC, CQ, 2nd best junior bitch her own class
Judge was Mr Petru Muntean, RO. 40 aussies was entered.

Terveystuloksia

Keskiviikko 12.2.2014

Svante ja Ella kävivät silmätarkastuksessa. Molempien silmät edelleen todettu terveiksi.

All Breed in Narva

Tiistai 11.2.2014

Ivana kävi tammikuussa näyttelymatkalla Narvassa. FI MVA Marmottan Soul Sister "Ivana" VAL ERI1, PN2,SA, SERT ja neidosta leivottiin uusi EE MVA. Tuomarina oli Blaz Kavcic, Slovenia. Kiitos neidon handlauksesta ja huolenpidosta Sari ja Pekka :-)

26.1.2014 at Narva, Estonia. FI CH Marmottan Soul Sister " Ivana "
Champion class, EXC1, CQ, BB2, CAC -> NEW EE CH.
Judge was Mr Blaz Kavcic from Slovenia.

Kajaani KV.

Sunnuntai 19.1.2014

Vuosi 2014 pyörähti käyntiin Kajaanin näyttelyllä. Mukaan ilmoitin Mayan viimeistä kertaa pentuluokkaan ja Ivana läksi pitkästä aikaa cacib jahtiin. Tuomarina oli uusi tuttavuus Maija Sylgren. Pentuluokassa oli 5 pentua ja Maya voitti KP:n kera narttupennut ollen lopulta VSP. Neito sai oikein hyvän arvostelun. Kehässä juoksemista meidän pitää vielä edelleen treenata....Maiju on sen verran vilkas pakkaus, että kehässä tahtoo muut asiat kiinnostaa. Ivanahan valioitui kesällä ennätystahtia ja oli silloin juuri täyttänyt 2 vuotta, joten nyt kisasi ensimmäistä kertaa valioluokassa. Tuloksena PN2, SA, VARA CACIB. Molemmat tytöt pärjäsi hienosti....kuva ei nyt ole ihan paras mahdollinen.

maya_bos.jpg

Vanhemmat kirjoitukset »